L’aprovació de la Llei que permet la creació d’una Ràdio i Televisió Autonòmiques sense restaurar els drets dels treballadors, que tenien en el moment del tancament, incompleix els compromisos verbals adquirits, arran del tancament, amb els treballadors per part dels “anomenats partits d’esquerra” que ens governen.

Des d’Aprop entenem que aquesta desfeta no ha sigut fruit del treball de les últimes setmanes si no que ja es trobava en el full de ruta del bipartit.

Abans de les elecciones autonòmiques

Abans de les elecciones autonòmiques

Ara, amb la fórmula emprada per a “re-col·locar” els treballadors es produirà novament un greuge entre companys. Per una banda perquè tan sols 300 persones seran contractades per a treballar al vell edifici de Burjassot. Per altra banda perquè mai un govern ha fet pagar per treballar i aquest ho vol fer. Quede clar que des d’Aprop sempre hem volgut tornar les nostres indemnitzacions a la Generalitat i recuperar les nostres places guanyades per oposició. (Denominació de les proves que es van fer el seu dia no reconegudes pel govern i, que en canvi, utiliza en la llei que s’acaba d’aprovar)

Ara bé, no podem pagar a hisenda gairebé la meitat del comiat a canvi d’un contracte temporal que pot finalitzar en qualsevol moment i que ens obliga a passar una oposició que ja hem aprovat.

Per tant, el col·lectiu de persones que vam aprovar una oposició tornem a ser perjudicats pel govern de torn.

No volem entrar a fer hipòtesi quant als motius que han mogut al Parlament. Si sabem els que van provocar la discriminació i persecució de molts companys durant el mandat del PP. El PP ha entès en aquets 20 anys de govern que uns treballadors sense estabilitat eren més dòcils, cosa que dissortadament no els va funcionar en alguns cassos.

Des d’APROP estem ara estudiant fórmules perquè, aquesta actuació del govern no ens faça més mal del que ja ens està fent. Al mateix temps, seguim treballant per a aconseguir que una sentència favorable de l’Audiència Nacional ens torne els nostres drets.

Seguirem plantant cara i denunciant tot allò i tots aquells que van actuar i ho fan encara, en contra de la societat valenciana. Més encara quan es vulneren drets reflectits en la llei.

Cada dia estem més prop a pesar de les pedres que ens posen en el camí.

Eren uns altres temps

Era pel primer ERE, diu,