UN ESCENARI IL·LUSIONANT

#HEMAPAGATFABRA

 

IMG_0259 (1)Com tots sabem, els resultats de les passades eleccions municipals i autonòmiques han fet possible un canvi de govern a la Generalitat. APROP vol expressar als seus associats la satisfacció pels resultats electorals i per la nova etapa que s’obri a continuació que té com a un dels seus objectius principals la reobertura de RTVV.

Des de la Junta Directiva estem convençuts que les forces polítiques d’esquerres (PSPV, COMPROMÍS i PODEM) arribaran finalment a un acord per tal de formar un nou Consell que pose fi a vint anys de malson del govern del PP. Estos partits s’han mostrat reiteradament a favor de la reobertura de RTVV en les diferents reunions que APROP ha mantingut amb ells al llarg d’estos últims mesos. És per això que cal vore l’escenari futur amb
optimisme però també amb serenitat. Ara,
més que mai, cal treballar conjuntament amb els representants dels diferents partits polítics i del Comitè d’Empresa per tal de facilitar el procés que haurà de finalitzar amb l’anul·lació de l’ERO injust i il·legal i la tornada dels treballadors als seus llocs de treball.

Imagen-concentracion-hecho-Palau-Generalitat_EDIIMA20141129_0306_5

Compromessos amb la reobertura


Al mateix temps, des d’APROP reiteren la nostra intenció de
continuar lluitant per l’establiment de criteris objectius per a regular la tornada dels treballadors a la nova ràdio i televisió públiques, i que el principal criteri de selecció no pot ser un altre que el d’haver superat una OPOSICIÓ com a mitjà d’accés a l’empresa RTVV i les seues societats.   Per últim, volem recordar als associats d’APROP la nostra intenció de convocar en pròximes dates una nova assemblea per tal d’informar-los al detall de totes les novetats que puguen anar produint-se en este nou i il·lusionant escenari que es presenta en l’horitzó i que cal gestionar amb trellat i diàleg però també amb fermesa i perseverança.

 

IMG_0443 (2)

Ara sí, cada vegada més APROP.