TREBALLANT AMB LES MÀXIMES EXPECTATIVES

APROP, Associació de professionals d’oposició de RTVV, confia en què el nou govern realitze tots els tràmits jurídics i laborals amb urgència  per a poder reprendre les emissions de la futura Ràdio i Televisió Valencianes i recuperar així una eina indispensable per a impulsar la nostra societat en tots els aspectes.

Els dos partits que conformen el nou executiu, PSPV i Compromís, han reiterat que la Ràdio i la Televisió públiques són una qüestió prioritària. De fet, el  president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat en el debat d’investidura que “reobrirem la RTVV. Ho farem dialogant i serà una televisió pública, sostenible econòmicament, independent i plural”.

 IMG_0035 (3)El  president de la Generalitat ha incidit en diverses ocasions en la necessitat que el pròxim ‘9 d’Octubre’ les pantalles de televisió dels valencians oferiran un testimoni que marcarà la represa dels nostres mitjans públics de comunicació. En aquest sentit, els serveis jurídics de la Generalitat han d’estudiar ara la fórmula legal que en permeta la reobertura. 

IMG_0036

Des d’APROP, a més d’instar a una actuació urgent, eficaç i professional, volem subratllar, com hem fet des del primer, dia la viabilitat jurídica i econòmica de la reobertura. En aquest context, la intenció d’APROP és convocar una assemblea de socis en el moment es dispose d’informació ferma per a poder parlar-ne.

 Mentrestant, continuem treballant per a afavorir, amb totes les eines al nostre abast, que aquestes gestions permeten donar viabilitat al projecte, pendents què, finalment, es faça justícia i tots pugam recuperar les nostres places guanyades per oposició.