SEGUIM ENDAVANT PER A RECUPERAR LA NOSTRA RTVV

Davant les preguntes que ens fan alguns companys d’APROP sobre la nostra posició pel que fa a la reobertura de RTVV, la posició d’APROP segueix sent la de sempre.images
PRIMER. Nul·litat de la liquidació i de l’últim despatxament col·lectiu, el que comporta la tornada als llocs de treballs de tot el personal despatxat.
SEGON Nou acomiadament col·lectiu (ERO) en el qual es garanteix que es queda tot el personal d’oposició, siga quina siga la categoria professional.

En aquelles categories que per motius funcionals i d’adaptació no entren dins d’un nou model d’explotació de RTVV es garantirà, en primer lloc, l’adaptació d’eixos professionals a noves funcions. Si després d’això encara quedaren persones amb oposició que no pogueren continuar en la tele se les ha de recol·locar en altres empreses públiques i serveis de la Generalitat.
Com que donem un valor total a l’oposició guanyada no pot haver-hi ningú que siga despatxat sense haver garantit els drets que comporta haver aprovat les proves selectives.
FINAL Tot aquest procés ha d’estar tancat el 9 d’octubre, data de represa de les emissions.