SEGUIM ENDAVANT FINS A RECUPERAR RTVV

La Junta Directiva d’Aprop continua treballant per a aconseguir la reobertura de les emissions d’RTVV amb més atenció que mai als esdeveniments que es van produint cada dia.

Ara mateix, estem pendents de la constitució de les noves Corts Valencianes i dels pactes de govern que es puguen produir per a la pròxima legislatura.

En aquest sentit, seguim en contacte amb les formacions decisives en el futur govern de la Generalitat i també continuem en reunió permanent per a defensar en tot moment els objectius de la nostra associació.

Des d’APROP insistim en la necessitat d’un pacte de govern progressista que redrece les politiques  del PP, com ha decidit la societat valenciana en les eleccions del 24 de maig. Només resta que les forces polítiques d’esquerra que han obtingut representació parlamentària ho facen possible. 

IMG_0486En aquets moments estem condicionats al calendari, que marca l’agenda política, per a convocar una assemblea general on tots pugam participar, ja que necessitem conèixer tant els acords que es prenen com les persones que en seran responsables del redreçament de l’audiovisual de Servei Públic i la recuperació de les nostres places de treball, guanyades per oposició.

Mentrestant us demanem, una vegada més, que no abandonem la mobilització i acudim als actes que convoque el comitè d’empresa.