SI, LLADREROS!

 

ON ESTAN ELS NOSTRES LLOCS DE TREBALL? EN LA BUTXACA DEL PARTIT POPULAR?

 

La imatge de càrrecs i assessors del Partit Popular entrant als jutjats investigats per corrupció no ens ha deixat ni perplexos ni bocabadats a molts dels companys de RTVV.  Ho contemplem amb una mescla d’indignació i d’agraïment a la justícia.

En primer lloc, per què la situació que es viu el País Valencià és tan vergonyant que no hi ha suficients paraules per a descriure-la. Mai un partit havia escampat tant la delinqüència contra els mateixos valencians utilitzant l’engany i la mentida de forma tan sistemàtica.

 

I després, per què la justícia ha començat a constatar allò que històricament estem denunciant en les nostres protestes. Els ex-responsables de RTVV, del Consell i els representants del poble en les Corts del PP estaven desviant a la butxaca milers de milions d’euros mentre tancaven la nostra Ràdio i la nostra Televisió per motius econòmics.

Alberto Fabra tancava la RTVV amb l’excusa de construir hospitals, i sobre tot escoles, i deixava sense treball més d’un miler de persones fa ara dos anys; en paral·lel els diners públics servien per a “forrar-se”, com ben bé anunciava el 1995 l’assetjador confés Vicente Sanz, o per a què el PP mostrara fastuoses celebracions.

Sense cap escrúpol Alberto Fabra, amb el suport i espenta dels seus correligionaris, va silenciar el sistema públic de comunicació dels valencians.

Sí senyores i senyors, la nostra tele i la nostra ràdio va ser tancada per un hemicicle esguitat d’imputats del PP pels casos més diversos de corrupció. Cal recordar que en aquells escons del “Sí al tancament” estaven Alfonso Rus, Vicente Rambla, Ricardo Costa, Serafín Castellano, Milagrosa Martínez, Juan Cotino, David Serra, Jorge Bellver i Rita Barberà que, de moment, es manté protegida per l’aforament de senadora.

Histórica manifestació a València contra el tancament de RTVV

Histórica manifestació a València contra el tancament de RTVVEn el moment del tancament, novembre de 2013, ja hi havia en el PP més d’un centenar d’imputats.

El got no ha vessat entre els ciutadans fins que la justícia ha entrat a la diputació i a l’Ajuntament de València, gràcies als testimonis d’alguns penedits. La majoria dels valencians no han reaccionat fins que la seua estimada Rita Barberà, senadora i intocable, de moment, no ha estat assenyalada com a una de les persones que podria estar en l’epicentre de la delinqüència organitzada del PP valencià per a seguir governant.

Una majoria dels valencians han seguit votant al PP mentre miraven cap a un altre costat. Igual com miraven assessors i càrrecs del partit als seus col·legues per a copiar conductes corruptes davant el “Tot s’hi val” instaurat per Zaplana.

Recordem que a hores d’ara estan investigats, abans imputats, Miquel Domínguez, conseller i president del Consell d’Administració de RTVV; Ernesto Moreno, director general; Vicente Burgos, conseller a RTVV; Pedro Garcia, exdirector general; Vicente Sanz i Juan Prefaci com a exsecretaris generals; Ricardo Calatayud, exdirector econòmic; Luis Sabater, excap del departament tècnic; Antonio de la Viuda, exdirector d’antena; Victor Llanes, ex-assessor jurídic;   Antonio Hermàs, exdirector financer; Luis Redondo, exdirector de Canal 9 i José López Jaraba, exdirector general. De moment més d’una dotzena de persones.

A més a més, cal afegir als “palmeros i palmeres” que tenen i tindran per sempre més la imputació moral de la resta dels treballadors per la seua participacio i complicitat en la gestió, censura, manipulació i degradació sistemàtica del servei públic d’informació.

Les preguntes que seguim fent-nos ara són les mateixes que venim fent fa temps, però amb més fonaments si cap:

-S’investigarà a fons la gestió de la RTVV?

-Sabrem si Fabra va tancar la RTVV perquè el PP ja no podia seguir amb el saqueig sistemàtic?

-Potser ho va fer per a evitar complir una sentència judicial que feia fora del treball informatiu els seus cadells i perillava per tant el secretisme del negoci?

– Pot un govern desviar fons públics i desfer la vida dels seus administrats?

-Quines persones estarien considerades com a còmplices?

– I molt especialment, es considerarà a les víctimes?

 

Ara per ara, prop de 900 persones amb una oposició aprovada, bona part d’ells en exclusió laboral per l’edat, seguim al carrer. Els hospitals valencians no saben com retallar les llistes d’espera i els col·legis continuen en barracons.

 

#PPLLADREROS

 

#LLADREROS #LLADREROS

#RTVVTornarem