L’AUDIÈNCIA NACIONAL ACCEPTA LA PETICIÓ D’UGT PER A SUMAR-SE  A LA DENÚNCIA DE CGT.

A partir d’ara els dos sindicats són acusació  contra l’acord de l’ERO d’extinció pel tancament de RTVV. Aquest fet dóna més força a la denúncia davant els jutges i, per tant, per a poder recuperar els nostres drets laborals aconseguits en un procés d’oposició.

De fet, els  juristes consultats per APROP coincideixen a assenyalar que la denúncia tindria més pes quantes més forces sindicals formaren part de l’acusació. Ara per ara, la UGT, a nivell estatal  és l’únic sindicat que ha decidit sumar-se.

Estem convençuts que els dos sindicats, LA CGT i LA UGT, treballaran conjúntament i des del consens per a reforçar la denúncia i dur endavant el camí judicial. Instem a la resta de sindicats a seguir aquest camí.Unknown

APROP continua apostant per un acord seriòs amb la Generalitat  per a eviitar que un pronunciamient de nul·litat de l’Audiència  comporte un dany econòmic a les arques publiques. La nostra Associació continua lluitant perquè aquest acord incloga la recuperació  de les nostres places d’oposició. En aquest punt, tampoc  ens neguem a una possible  recol·locació en una altres llocs de treball en el cas que siga necessari.

És per això que APROP ha encomanat un informe jurídic a un equip d’advocats de prestigi, reconegut a nivell europeu, que servisca per a defensar els nostres drets i, si escau, de  suport a la denúncia contra l’acord de l’ERO. APROP també està oberta a presentar qualsevol tipus de denúncia que puga fer valdre els nostres drets davant la reobertura de RTVV.

VOLEM REOBRIR RTVV QUAN MÉS PROMPTE MILLOR. VOLEM TREBALLAR QUAN MÉS PROMPTE MILLOR EN UNA RÀDIO I TELEVISIÓ PÚBLIQUES, EDUCATIVES, EN VALENCIÀ, NOSTRES I LLIURES.