DIUMENGE 17, A LES DOTZE, COMPROMÍS CELEBRA L’ACTE CENTRAL DE CAMPANYA

UN MATÍ DE CAMPANYA ELECTORAL. AL PARC DE L’OEST DE VALÈNCIA COMPROMÍS FARÀ UNA GRAN FESTA COM A ACTE CENTRAL DE CAMPANYA.

Des d’APROP estem informant i animant a estar juntament amb els partits que estan lluitant i aposten en els seus programes de govern per la reobertura d’RTVV. D’esta manera, demà serà un dia especial també per a Compromís que ha elegit el Parc de L’Oest per a realitzar una festa dedicada a menuts i majors com a acte central de la campanya electoral.

COMPROMÍS, amb Mónica Oltra i Enric Morera al capdavant, aposta per la reobertura immediata de RTVV i  creuen que és indispensable per al funcionament normalitzat de la nostra societat i el manteniment de la nostra cultura. En aquest sentit també volem recordar  el treball fet aquets anys pel company Rafa Xambò des del Consell d’Administració de RTVV.

Acte-Central-València

És necessari que el pròxim dia 25 de matí els valencians ens alcem amb un nou govern d’esquerres al capdavant de la Generalitat que redrece la greu situació que pateix el País Valencià en tots els àmbits i que retorne a la societat l’eina vertebradora que deu ser RTVV, aniquilada pel PP.

NOMÉS ENS QUEDEN SET DIES PER FER FORA EL PP

CADA DIA MÉS APROP DE RECUPERAR RTVV!