DEMÀ DISSABTE A LES 12 A LA PLAÇA DE BOUS DE VALÈNCIA DONEM SUPORT A XIMO PUIG

DEMÀ A LES 12 A VALÈNCIA, DONEM SUPORT AL PSPV. DONEM SUPORT ALS PARTITS QUE VOLEN REOBRIR RTVV

APROP vol fer una crida a la participació en tots els actes que convoquen les formacions d’esquerres que donen suport a la reobertura de RTVV. És per això que us animem a assistir i participar en el míting central de campanya del PSPV que se celebrarà demà dissabte, dia 16, a la Plaça de Bous de València a les 12 del migdia.En el míting podrem escoltar el candidat a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

BannerWeb-e1431386301970-1

Resten 7 dies perquè els valencians i les valencianes decidisquen en les urnes si realment volen un canvi de govern que faça fora la dreta antidemocràtica que governa el nostre País i que de manera totalitària va decretar el tancament de RTVV.

És molt important que en aquets dies que resten, fins el dia 24, fem vore als ciutadans que el canvi és necessari i que aquest canvi passa per un nou executiu d’esquerres que recupere els serveis públics perduts i torne la dignitat que es mereix el nostre poble i la seua cultura.

Us recordem que Ximo Puig al capdavant del PSPV  pretén que RTVV torne les emissions regulars el pròxim dia 9 d’octubre si aquest és determinant en el pròxim govern autonòmic.