CRIDEM BEN FORT PERQUÈ SEGUIM EN NEGRE

ARA, MÉS QUE MAI, SEGUIREM AMB  FORÇA

Diumenge farà dos anys que el govern valencià  va deixar en negre la ràdio i la  televisió del País Valencià i amb argúcies i enginys ens van furtar el lloc de treball. Seguim sense els nostres mitjans de comunicació i seguim sense treball amb una oposició guanyada legítimament. Des d’APROP fem una crida a reclamar un dia més allò que ens van furtar. Divendres i Diumenge cal acudir a la plaça Manises i a la Marxa a Peu entre RTVV i el Palau de la Generalitat convocats pel Comité d’Empresa.

Han passat ja cinc mesos des què els valencians vam expulsar de la Generalitat al govern del Partit Popular i  vam apostar per un executiu d’esquerres que ens retornara la dignitat i els drets perduts.

Fem dos anys del tancament i seguim com estàvem: sense RTVV , a l’atur i demanant un acord que evite una disbaratada despesa  econòmica a les arques públiques.IMG_2635

Demà divendres, dia 27, els màxims responsables de les cinc  centrals sindicals que componen el Comité d’Empresa  han convocat als mitjans de comunicació per a explicar quina és la situació en què ens trobem. Els secretaris generals de CCOO, Intersindical, UGT, CGT, CSIF i USO ens acompanyarana posteriorment a la concentració de la Plaça Manises on cada divendres dels últims 24 mesos venim recordant als mandataris, que ocupen el Palau de la Generalitat, que seguim sense solucions. És important la participació de totes i tots, com també ho és el fet que diumenge omplim els carrers de la
ciutat i el camí que separa el Centre de RTVV a Burjassot del Palau de la Generalitat.cartell RTVV 29N Pça Manises

Volem la nostra RTVV i volem el nostre treball i no els diners que mai ens havien d’haver arribat. A les 9:30 del matí ens reunirem a Burjassot per a cridar ben fort durant tot el trajecte que seguim en negre. Està previst que la marxa a peu finalitze cap a les 12 del migdia en el Palau de la Generalitat on, com fem cada divendres, recordarem que un 29 de novembre de 2013, a les 12 i 19 minuts del matí, ens van apagar però seguiran sense fer-nos callar.  

Les pròximes setmanes, davant un procés electoral en marxa, seran de molta importància per fer entendre als partits polítics que no podem viure sense una veu en la nostra llengua que explique tot allò que ocorre i ha ocorregut a les nostres comarques d’una forma lliure i professional.

IMG_0479 (2)

No es pot construir un país des del silenci.