AQUESTA VESPRADA A VALÈNCIA AMB PODEM

ELS LÍDERS DE PODEM JUNTAMENT AMB LA NOSTRA COMPANYA LOLA BAÑÓN AL CEIP CERVANTES.

PODEM s’ha compromés públicament a reobrir la RTVV en el moment la formació política participe en el govern de la Generalitat. Amb la nostra companya Lola Bañón al capdavant, us animem a acudir questa vesprada al Centre Escolar CERVANTES, front a l’IVAM, al carrer Guillem de Castro 153. 

Ha començat el compte enrere cap a la data que determinarà el nostre futur i el de tots els valencians, el dia 24. Podem comparteix les nostres inquietuts per a recuperar la nostra RTVV i el nostre lloc de treball furtats pel PP, un símbol destacat de les injústicies socials comeses per la dreta.

Hui podrem escoltar al Candidat a Presidir la Generalitat, Antonio Montiel, i els tres candidats que l’acompanyen en la capçalera de la llista autonòmica Sandra Minguez, David Torres i la nostra companya Lola Bañón, L’acte tindrà la presència destacada del seu líder Íñigo Errejón. 

Captura de pantalla 2015-05-18 a les 8.27.38

 

Ja conegueu la situació que marquen les enquestes. Confíem que les  formacions d’esquerres sumen una majoria suficiente per aconseguir el canvi polític.

 

DIUMENGUE QUE VÉ ELECCIONS! HORA DEL CANVI!

FEM CAMPANYA GUANYANT VOTS PER A L’ESQUERRA