APROP LLUITARÀ PELS LLOCS D’OPOSICIÓ AMB TOTES LES EINES

L’assemblea d’Aprop, que integra més de 300 professionals de RTVV que accediren a l’empresa per oposició, s’ha refermat en continuar esgotant tots els camins possibles per a recuperar les places de treball guanyades en un procés públic i legal se selecció. APROP utilizarà tant les eines jurídiques com de negociació per a aconseguir restablir els drets laborals de la plantilla d’oposició

 

Els assistents a la reunió de l’Associació van lamentar la posició que ve mantenint el govern actual, encapçalat pel PSPV i Compromís amb Podemos. Es va mostrar una indignació generalitzada pels incompliments d’aquests partits dels seus compromisos verbals i presencials des què RTVV tancà les emissions el 29 de novembre de 2013. És per això que es va rebutjar el tarannà amb què estan sent tractats els ex-treballadors per part del mateix govern, juntament amb Podemos.CPcdLhqWsAAntDD

De fet, els assistents a l’Assemblea, que van omplir el Saló de Graus de la Facultat de Comunicació, van ressaltar el treball que històricament s’ha vingut realitzant colze a colze amb aquets partits per a aconseguir una Ràdio i una Televisió Pròpia i Transparent.

 

Els socis també van concloure que les gestions que està realitzant Podemos, amb el vist-i-plau del PSPV i Compromís, no tenen altre objectiu que dilatar el procés d’obertura de la RTVV.

En aquest sentit, l’assemblea va acordar seguir treballant amb més força i il·lusió que mai, explorant totes les vies possibles que passen tant pels camins jurídics com per la taula de negociació , per a aconseguir recuperar les places d’oposició eliminades pel Partit Popular de manera injusta i sectària.

Image-1 

Aprop continuarà donant suport a tots els actes de reivindicació que convoque el Comité d’Empresa

 

                                            #VolemJusticia #Seguirem