APROP CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EL 9 D’OCTUBRE. DEMÀ TOTS A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT  A LES 11 DEL MATÍ I A LES 18  A LA PLAÇA SANT AGUSTÍIMG_2150

El 9 d’Octubre, el dia en què els valencians celebrem la nostra identitat com a poble, hem de  tornar a cridar ben alt que ELS VALENCIANS PORTEM DOS ANYS CONSECUTIUS SENSE RTVV I MOLTS MÉS SENSE QUE LA VEU DE TOTS I TOTES  S’ESCOLTE EN UN MITJÀ PÚBLIC I NOSTRE.

No podem passar un dia més amb un Pais desconnectat, on el sud no sap que passa en el nord, on la nostra llengua no està present als mitjans amb el respecte i l’orgull que es mereix, on no sabem que està ocorreguent amb  la nostra economia i la nostra societat d’una manera transparent i on l’única referència que tenim és la  que ens donen les ràdios i les televisions diriguides  des de Madrid i en castellà.

 

images-4L’octubre de 2014 el dia 9 es clamava pel canvi polític. Ara ja el tenim, l’hem aconseguit entre els valencians i les valencianes.

Aquest canvi ens ha portat un govern progresista que ha de saber i fer pròpies aquestes realitats.

Per això, perque se n’assabenten, un any més tornarem a la plaça. De matí a la processó cívica, a les 11 on tradicionalment se situaven les nostres unitats mòbils. De vesprada, darrere la pancarta dels treballadors de RTVV en la manifestació que eixirà de la Plaça Sant Agustí a les 6 .

Enguany, a més la nostra presència es transmetrà per internet en directe en l’enllaç htpp://bambuser.com/channel/rtvvnoestanca

POSAT DE ROIG. QUE SE’NS VEJA!

A4xyQvhCcAA6h60
Unknown