APROP CONVOCA ASSEMBLEA GENERAL EL 12 DE DESEMBRE

L’assemblea general de socis de l’Associació de Professionals de RTVV per Oposició es realitzarà just un mes abans del juí de la demanda contra l’ERO de tancament de l’empresa. Es realitzarà dilluns dia 12 a les 18:30 en primera convocatòria a la Facultat de Comunicació de València.

 

Durant la reunió es detallaran cadascun dels passos que ha donat l’associació per a propiciar un acord amb l’actual govern, recuperar les nostres places de treball i fer viables la ràdio i la televisió autonòmiques, cosa que malauradament no ha ocorregut.

 

images-7

S’explicaran tots els fronts en què s’ha treballat.

Es tracta de l’assemblea ordinària, però aquesta servirà perquè es puga analitzar el marc polític i judicial en què es desenvoluparà el judici a l’Audiència Nacional.

Ningú confiava fa any i mig que els treballadors arribaríem a enfrontar-nos en un judici amb un govern representant per unes persones per les quals, durant els últims 20 anys de la ràdio i la televisió, ens vam jugar en moltes ocasions el salari i el lloc de treball defensat la pluralitat i la seua presència en els mitjans valencians.

Tampoc que aquests mateixos defensarien l’incompliment de la sentència del TSJ que va anular un ERO que vulnerava els nostres drets constitucionals.

És evident que durant tot el camí recorregut, els treballadors hem acumulat una llarga llista d’arbitrarietats, enganys, menyspreus i marginacions de les quals tenen bona nota els advocats sindicals.

GRA176. ALICANTE, 29/11/2013.- El Presidente de la Generalitat, Alberto Fabra, abandona el Museo Valenciano del Juguete de Ibi bajo las protestas de los trabajadores de RTVV acordonados por la policía. EFE/Morell

Fabra se sent culpable?

 

14474240654325

Foto Chema Barroso

 

 

 

 

 

 

 

Com se sap, Aprop disposa d’una presidència col·legiada on a més tots els associats en poden participar. És per això que està previst que intervinga, en funcions de secretari ,Andreu Carpena, per a detallar la gestió, Ricard Cobo i Benjamín Marín, en l’apartat de comunicació externa,  Magda Lázaro i Sergi Capelo, per a l’apartat de comunicació. L’advocada d’APROP Fer Lapresta estarà present durant tota la reunió per oferir detalls legals i aclarir els dubtes que puguen sorgir. A més de la intervenció de tots aquells que  vullguen fer aportacions.

Des d’APROP s’anima, ara més que mai, a batallar pels nostres drets, ara ja en els tribunals.

Abans tenim una cita molt important, demà dimarts dia 29 cal participar   en la marxa convocada pel Comité d’Empresa per a recordar els tres anys de tancament de RTVV. A les 11 eixirem de la Plaça de l’Ajuntament.

 

 

img_4463

 

http://www.eldiario.es/cv/Consell-insinua-cierre-RTVV-ERE_0_188981765.html