APROP-9 INSTA AL CONSENS PER A ENLLESTIR LA REOBERTURA DE RTVV.

Captura de pantalla 2015-03-03 a les 10.00.21

L’Assemblea de l’associació ha conclós dilluns en la necessitat que els sindicats majoritaris de l’empresa, CCOO, Intersindical, UGT i CGT, continuen treballant junts per a consensuar les solucions que faciliten a un nou govern d’esquerres la reobertura immediata d’RTVV.

La direcció d’APROP ha informat als socis de la bona acollida que ha tingut el pla jurídic i econòmic  que ha sigut exposat a tots els partits d’esquerres i sindicats. De fet, les propostes de viabilitat d’ APROP són les úniques que hi ha damunt la taula en aquest moment per a impulsar  la reobertura de la Ràdio i Televisió autonòmiques.

Des de la junta directiva s’ha traslladat el suport rebut del PSPV, ESQUERRA UNIDA I COPROMÍS, com Captura de pantalla 2015-03-03 a les 10.04.41a formacions polítiques parlamentàries, i també el pronunciament de PODEMOS a favor de les nostres propostes.

Durant l’assemblea s’ha recordat que els informes d’APROP tenen l’objectiu que es pose en marxa una ràdio i una televisió amb el menor cost econòmic i sostenible a llarg termini, amb la incorporació de la plantilla d’oposició.

Per això,  s’ha reiterat l’exigència d’unitat davant una possible reobertura que, a més de recuperar els nostres mitjans de comunicació públics, reviscole la indústria audiovisual i cultural valenciana i vertebre el País Valencià.

D’aquesta manera s’ha instat als socis a participar activament en els esdeveniments que convoque el comitè d’empresa i se’ls ha recomanat que el pròxim dia 24 de maig, dia de les eleccions municipals i autonòmiques, els associaats votem els esmentats partits d’esquerra per a fer possible un canvi polític amb el qual  tots els valencians recuperem la dignitat.