APROP SE SUMA A LA CONVOCATÒRIA DEL COMITÉ D’EMPRESA D’RTVV

COMUNICAT APROP

Dissabte que ve, dia 29 de novembre, es complirà un any des que el Consell d’Alberto Fabra va decretar el tancament de les emissions de Radiotelevisió Vaimages-20lenciana.

Es tracta d’una data significativa per a revindicar la tornada d’Rtvv i per a demostrar que els treballadors, especialment aquells que guanyaren una plaça per oposició, no hem baixat els braços en la defensa dels nostres drets i en la voluntat de recuperar el nostre lloc de treball.

Per esta rtot això, APROP se suma oficialment als actes convocats pel Comité d’Empresa de RTVV. Demanen als nostres associats que acudisquen a la manifestació convocada a la Plaça de la Mare de Déu a les 11.30 del matí, en la qual participaran també els líders polítics i sindicals de les forces democràtiques valencianes.

De la mateixa forma, és important mostrar la nostra presència en les marxes per la dignitat convocades la vesprada del dia 29, com també en la resta d’actes previstos i dels quals tindreu información al seu moment.

La defensa dels nostres drets no es fa només al carrers, però és fonamental demostrar dissabte que ve el nostre compromís amb la recuperació de la ràdio i la televisió publiques dels valencians. La concentració a la Plaça de la Mare de Déu es l’acte central i som conscients que cal omplir-la per a demostrar la nostra força i el rebuig frontal al tancament decretat per Alberto Fabra. No hi falteu.